петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka otvorila novi market u Zaječaru

Tekijanka otvorila novi market u Zaječaru

U  ulici Svetozara Markovića br. 50 u Zaječaru otvoren je novi market porodične kompanije Tekijanka. Ovo je treći po redu prodajni objekat u gradu na Timoku, a 31. u lancu trgovina ove firme.

Novi market je prava komšijska radnja, kažu u Tekijanki. Prostire se na oko 120 metara kvadratnih površine i snabdeven je sa oko tri hiljade artikala.

Vođeni idejom humanosti, stvaranjem boljih uslova za život onima kojima je potrebno, Tekijanka se uključuje  u razvoj lokalne zajednice i živi život sa svojim sugrađanima poput  Denčić Snežane iz Zaječara koja brine o višečlanoj porodici. Ona kaže da je teško ali da zahvaljujući dobrim ljudima koji im pomažu nekako izlaze na kraj sa problemima, Tekijanka im je svojim poklon vaučerom omogućila da neko vreme ne razmišljaju o namirnicama i potrepštinama za kuću.

Nekima će ova trgovina biti prvi izbor, jer kako kažu navikli su da pazare u svom komšiluku, a i upoznati su sa ponudom i cenama što je takođe odlučujući faktor.

Kao i svi privredni subjekti u našoj zemlji, i kompanija Tekijanka je osetila negativne posledice pandemije COVID 19, kako ističe Danijela Caranović PR menadžer u ovoj porodičnoj firmi, Tekijanka se ipak dobro drži, obzirom da je bilo i dosta kupovina u proteklom periodu, radnici  su zadovoljni, plate su im redovne, a menadžment se nada da će poslovanje i u buduće biti stabilno.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts