четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama

Održan AirSoft susret na Sovincu

U organizaciji Novoosnovanog AirSoft Team CENTURIA MOESIA iz Zaječara i MILITARY EXPERIENCE iz Beograda , na jezeru Sovinac nadomak Salaša minulog vikenda je održan je promotivni susret na kojem je promovisan AirSoft. Kako organizatori ističu cilje je da se i sportskim dešavanjima poput ovog doprinese promociji Zaječara i istočne Srbije.

Povodom promocije Novoosnovanog  AirSofta kluba  u istočnoj Srbiji,  AirSoft Team CENTURIA MOESIA organizovao je susret na jezeru Sovinac gde su učesvovali članovi brojnih AirSoft timova iz Srbije. AirSoft Team CENTURIA MOESIA  osnovan je zvanično prošle godine u decembru u Zaječaru, tim broji 15 članova, kako ističu oni su se ozbiljno spremali za ovaj susret.

Učesnicima kojih je bilo oko stitinjak iz raznih krajeva zemlje na ruku  je išlo lepo vreme i pogodan prostor za igru oko jezera Sovinac, koji su doprineli da ovo jednodnevno druženje bude uspešno i kvalitetno.

Predstavnici firme MILITARY EXPERIENCE iz Beograda koja se bavi organizacijom sportskih igara koje podsećaju na neke vojne aktivnosti, bili su koordinatori ovog AirSoft  susreta. Njihov zadatak je pored ostalog bio i da kontrolišu učesnike, kako bi igra protekla u fer ply duhu.

Kako su organizatori istakli ovo je prvi ovakav skup koji je organizovan na ovom prostorima, plan je da se ovakve igre organizuju dva do tri puta godišnje, a sledeća organizacija će najverovatnije biti u oktobru i to možda u opštini Boljevac.

Related posts