четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Novo igralište u centru Negotina

Novo igralište u centru Negotina

Najmlađi Negotinci će uskoro moći da svoje  vreme za igru provedu na novom igralištu u centru Negotina, čije kompletno sređivanje finansira lokalna samauoprava. Ovaj prostor za decu opremljen je novim mobilijarom i nakon završetka radova biće jedno od najlepših igrališta u gradu.

Igralište se nalazi u gradskom parku, obloženo je zaštitnom oblogom čiji je zadatak da amortizuje eventualne padove i povrede. U predstojećim letnjim mesecima očekuje se da ovaj prostor bude ispunjem decom. Kako je istakao predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković vrednost igrališta je 3.600.000 dinara.

U planu je da se u narednom periodu obrati veća pažnja na sređivanje prostora namenjenog omladini, rekao je predsednik Veličkovič. Inače Negotin je u letnjim mesecima izuzetno frekventan, kad su u pitanju turisti ali i naši ljudi koji žive i rade u inostranstvu, i koji odmore koriste kako bi boravili u domovini, tako da će ovo igralište itekako značiti i deci i njihovim roditeljima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts