субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru se uveliko radi na sređivanju infrastrukture

U Zaječaru se uveliko radi na sređivanju infrastrukture

U Zaječaru se uveliko radi na sređivanju infrastrukture, putne pre svega. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sa svojim saradnicima obišao je radove u Evropskoj ulici u naselju Višnjar, a potom i Beogradsku ulicu kod pivare.
„Evropska ulica u Višnjaru u dužini od 500 metara prva je ulica koja se radi grebanim asfaltom“, rekao je prilikom obilaska radova  gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. On je napomenuo da je grad od JP „Putevi Srbije“ dobio 5000 tona grebanog asfalta koji će biti utrošen za sanaciju ove ulice ali i ostalih gde je to planom predviđeno. Inače vrednost ovih radova je oko 1.200.000 dinara.

Nakon skoro dvomesečnih radova, u samom gradu počelo je asfaltiranje Beogradske ulice kod pivare. Pored rekonstrukcije same ulice urađena je i potpuno nova kanalizaciona mreža u tom delu grada.

Ničić je za vikend najavio radove u dva zaječarska sela, kao i u naselju Kotlujevac. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts