субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru otvorena nova gradilišta

U Zaječaru otvorena nova gradilišta

U Zaječaru su otvorena nova gradilišta, u naselju Kraljevica a radovi će kako je najavljeno trajeti u narednih desetak dana, pored toga mašine su angažovane i u naselju Šlivarski put gde se presvlači asfaltom deo Puškinove ulice i deo Ulice Đure Pucara u dužini 210 metara. Kako je najavio gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, uporedo sa tim radiće se i na krpljenju brojnih oštećenja i udarnih rupa u celom naselju.

Trenutne investicije u naselju Kraljevica premašuju 25 miliona dinara, a kako je gradonačelnik Ničić istakao ovom prilikom, radi se na uređenju parkinga i sređivanju pijace. Započela je i montaža podzemnih kontejnera čija je zapremina oko 1100 kg smeća, što će doprineti čistijem okruženju i adekvatnijem odlaganju smeća.

Podzemne kontejnere će kako je rečeno dobiti svako veće naselje u gradu, a kompletna vrednost dosadačnjih investicija u ovom naselju iznosi nešto više od 200 hiljada evra.

Mašine su bile angažovane i u naelju Šlivarski put gde se presvlači asfaltom deo Puškinove ulice i deo Ulice Đure Pucara u dužini 210 metara. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić rekao je da se uporedo sa tim radi i na krpljenju brojnih oštećenja i udarnih rupa u celom naselju, pored toga on je rekao da se planira da u sledećoj godini bude omogućeno stanarima stambenih zgrada da uz pomog lokalne samouprave saniraju fasade na svojim objektima, kako bi dobili energetski efikasnije zgrade, a pritom će i spoljašnji izgled tih objekata biti nmogo lepši

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts