четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Sa pres konferencije liste grupe građana dr Dejan Krstić

Sa pres konferencije liste grupe građana dr Dejan Krstić

Kako stvoriti uslove za bolji život ljudi u Zaječaru i kako rešiti problem depopulacije, teme su o kojima je bilo reči na pres konferenciji predstavnika liste grupe građana dr Dejan Krstić

„Problem depopulacije u Zaječaru je jedan od ozbiljnijih problema koji zahteva hitne mere kako bi se sprečio trend smanjenja stanovništva u ovom delu Srbije“, rečeno je na pres konferenciji liste grupe građana dr Dejan Krstić. Kako je istakao Miladin Krstić jedan od kandidata za odbornika SG Zaječara sa ove liste, pored odlaska mladih iz ovog grada, veliki problem je i tzv. „bela kuga“.

Nosilac liste dr Dejan Krstić kaže da je depopulacija posledica mnogih drugih problema na koje se malo obraćala pažnja u proteklom periodu. dr Krstić kaže da je ovde  potreban ozbiljan pristup, a ne da se ovim problemom politički manipuliše.

dr Krstić kaže da jedna od oblasti gde je zapošljavanje moguće jeste poljoprivreda, ako se tom problemu pristupi na pravi način, pošto kako kaže, od poljoprivrede sada nemamo ništa, uprkos povoljnim prirodnim uslovima koje ovo područje nudi“, kaže dr Krstić i dodaje da mora biti napravljen sistem koji će obratiti pažnju na malog poljoprivrednika.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts