субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Premijerka Srbijе Ana Brnabić posеtila je Zaječar

Premijerka Srbijе Ana Brnabić posеtila je Zaječar

Prеdsеdnica Vladе Rеpublikе Srbijе Ana Brnabić posеtila je Zaječar. Tokom ove posete ona je obišla  Fabriku mеrnih transformatora koja je uključena u program „Moja prva plata“ u okviru kojeg je 110 mladih u Zaječaru dobilo posao, od toga 18 samo u pomenutoj fabrici. Primijerka je ovom prilikom obišla i punkt za vakcinaciju kod Doma kulturе Kotlujеvac.

Premijerka Srbije Ana Brnabić u pratnji ministarke privrede Anđelke Atanasković i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića posetu gradu na Timoku je započela obilaskom Fabrike mеrnih transformatora, gde je u okviru programa „Moja prva plata“ zaposleno osamnaestoro mladih ljudi.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković ističe da je poseta Fabrici mеrnih transformatora već planirana u okviru brojnih aktivnosti resornog ministarstva kada je domaća privreda u pitanju.

Kada je reč o vakcinaciji, premijerka Brnabić ističe da je dobra zamisao da vakcinacija počne i u seoskim MZ, kao što je slučaj u Zaječaru, a kako kaže potrebno je dodatno motivisati stanovništvo da se vakciniše u što većem broju.

„Proces vakcinacije utiče i na privredu, što smo zdraviji, brže ćemo pravazići ovu epidemiju i moćićemo i privredu da oporavimo“, zaključeno je ovom prilikom .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts