петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Gradonačelnik Boško Ničić obišao dva gradilišta

Gradonačelnik Boško Ničić obišao dva gradilišta

Zaječar je poslednjih nedelja sa porastom dnevnih temperatura postao pravo gradilište. Radi se na rekonstrukciji putne infrastrukture, kako u selima tako i u samom gradu. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sa svojim saradnicima obišao je ovog utorka radove u Vojničkoj ulici, kao i neke atarske puteve u okolini Zaječara.

„Za kompletno sređivanje Vojničke ulice, što podrazumeva presvlačenje jedne deonice i kompletno asvaltiranje drugog dela ulice biće utrošeno preko 900 tona asfaltne mase, a vrednost radova je 15 miliona i 400 hiljada dinara sa PDV-om“, rekao je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obilazeći radove u pomenutom delu grada.

Pored ove gradske ulice mašine su uporedo angažovanje i na sređivanju atarskog puta Grljan-Šljivar, gde će biti pošljunčano oko 3100 metara, a širina ovog puta će biti kada radovi budu završeni oko 3,5 metara. To će Vlasnicima okolnih imanja u mnogome olakšati dolazak do njihovih parcela.

Ničić ja ovom prilikom najavio i da će već u sredu biti otvorena bar još dva gradilišta, ukoliko ne budu ispunjeni uslovi da započnu radovi i na trećem.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts