четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
dr Nenad Ristović: Nakon 28. marta započeće aktivnosti na stabilizaciji javnih preduzeća

dr Nenad Ristović: Nakon 28. marta započeće aktivnosti na stabilizaciji javnih preduzeća

dr Nenad Ristović nosilac liste Grupe građana DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA izneo je deo planova iz programa koji sačin uoči predstojećih lokalnih izbora u Zaječaru. Na održanoj pres konferenciji je rečeno da će nakon 28. marta započeti aktivnosti, pre svega na stabilizaciji javnih preduzeća.

„Stabilizacija javnih preduzeća i ustanova u našem gradu biće prioritet u našem radu nakon 28. marta kada budemo potvrdili pobedu zajedno sa građanima“, izjavio je na pres konferenciji dr Nenad Ristović nosilac liste Grupe građana DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Zaječara 28. marta.

dr Ristović je naglasio da će prekinuti praksu stalnog formiranja i odvođenja u stečaj ili likvidaciju javnih preduzeća i ustanova, formiranjem održivih sistema.

Lista Grupe građana DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA peta je podneta izborna lista koju čine 50 kandidata, a nosilac liste je dr Nenad Ristović

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts