петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Asfaltirana ul. Ljutice Bogdana u Zaječaru i glavna ulica u Gradskovu

Asfaltirana ul. Ljutice Bogdana u Zaječaru i glavna ulica u Gradskovu

Prvi sunčani dan u ovoj nedelji sa nešto višim temperaturama iskorišćen je za nastavak radova na sređivanju puntne infrastrukture u Zaječaru, mašine su ovog petka bile angažovane u ulici Ljutice Bogdana u Zaječaru i u selu Gradskovo. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sa svojim saradnicima obišao je radove.

Ulica Ljutice Bogdana Zaječaru u dužini od oko 350 metara, kompletno je presvučena novim slojem asfalta, zašta je utrošeno od 270 do 300 tona asfaltne mase. Vrednost ovih radova sa PDV – om iznosi oko 3 miliona i 100 hiljada dinara.

Mašine su ovog petka bile angažovane i u selu Gradskovo gde je asfaltirana glavna ulica u naselju u dužini od 650 metara, vrednost ove investicije je oko 3 miliona i 740 hiljada dinara.

Meštani Gradskova kažu da je ovo značajan projekt, obzirom da je to put koji povezuje mnoga sela u ovom kraju.

Ničić je ovom prilikom najavio nastavak radova u i ostalim selima poput Šipikova i Malog Jasenovca, a kasnije će se raditi i određene deonice u Velikom Jasenovcu, što je predviđeno planom ove faze prolećnih radova.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts