петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
U Rgotini asfaltirane dve ulice u dužini od 780 metara

U Rgotini asfaltirane dve ulice u dužini od 780 metara

Natprosečno visoke temperature za ovo doba godine uslovile su nastavak radova u prvoj fazi na rekonstrukciji seoskih ulica na teritoriji grada Zaječara. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je sa svojim saradnicima obišao selo Rgotina, gde su ekipe putara angažovane na asfaltiranju dve ulice.

Nakon urеđеnja sеoskih ulica u sеlu Vеlikој Jasikovi, putari su ovog utorka bili angažovani u Rgotini, gde su asfaltirane u prvoj fazi dve ulice ukupne dužine 780 metara. Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića vrednost ovih radova je blizu 4,5 miliona dinara sa PDV-om.

Kako je Ničić istakao ovo su investicije koje su trebale da budu realizovane još 2012. godine, inače je ovaj projekat započeo prošle godine i trajaće do 2025. godine i obuhvata rehabilitaciju svih seoskih ulica koje već četrdeset godina nisu rehabilitovane.

Postoje nagoveštaji da će uskoro početi da se radi i saobraćajnica od vržogrnačke rampe do Zvezdana koja je u sklopu industrijske zone zapad. Pored toga Ničić je najavio da će u gradu biti uređeni trotoari i zamenjena autobuska stajališta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts