уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Porodična kompanija Tekijanka obeležila 31. rođendan

Porodična kompanija Tekijanka obeležila 31. rođendan

Porodična kompanija Tekijanka, koja je ponikla u Tekiji nadomak Kladova ove 2021. godine beleži još jednu u nizu godina postojanja i rada. 31. rođendan ove porodične firme obeležen je u mestu odakle je Tekijanka počela svoje poslovanje, liturgijom u seoskoj crkvi i tortom koja je presečena u prvoj prodavnici, koja se nalazi u lancu trgovina širom istočne Srbije. Obeležavanje ovog značajnog dana kako za kompaniju, tako i za društvenu zajednicu organizovano je skromno u skladu sa važećim merama u suzbijanju zaraze COVID 19.

Tekijanka je uprkos svim preprekama i problemima koje je epidemija korona virusa donela sa sobom čitavom čovečanstvu, održala određeni nivo poslovanje, mada kako ističe dir. kompanije Tekijanka Željko Bolbotinović, negativne posledice su se u većoj meri odrazile na rad ugostiteljskog ogranka, u odnosu na maloprodaju.

Porodica Bolbotinović u čijem se vlasnižtvu nalazi kompanija Tekijanka svake godine 25. februara praznovanje započinje uz liturgiju u seoskoj crkvi, što je sada već  tradicija duga 31 godinu. Protonamesnik Dušan Dinić ističe da  poruka koja se ovim činom šalje govori u prilog tome da su porodične vrednosti najvažnije, kao i tradicija i podseća nas da ne smemo zaboraviti svoje korene.

Bez obzira na aktuelnu situaciju Tekijanka planira svoj razvoj u ovoj godini, što će rezultirati otvaranjem novih prodajnih objekata.

Nakon 31 godine uspešnog rada, ova porodična kompanija je na svom razvojnom putu uspela da sagradi ozbiljnu trgovinsku kompaniju ali i da vožnost očuvanja porodice i njeno zajedništvo istakne u prvi plan.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts