среда, 1 маја, 2024

20 godina sa vama
ODRŽANA REDOVNA SEDNICA NEGOTINSKOG OPŠTINSКOG FUDBALSКOG SAVEZA

ODRŽANA REDOVNA SEDNICA NEGOTINSKOG OPŠTINSКOG FUDBALSКOG SAVEZA

U sredu 24. februara, u prostorijama Restorana 202 na Radujevačkom putu, održana je redovna sednica Skupštine Opštinskog fudbalskog saveza Negotin. Sednici su, pored 19 od ukupno 27 članova skupštine, prisustvovali i Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i njegov zamenik Bogdan Gugić koji su pozdravili prisutne članove skuštine i istakli da se lokalna samouprava trudi da podrži rad sportskih organizacija i udruženja. U ovoj godini u planu je izgradnja i službenih prostorija fudbalskim klubovima „Urovica“ i „Mladost“ iz Кarbulova i kupovina sportske opreme za 11 klubova mesnih zajednica. Ujedno, pozdravili su uspehe fudbalskih klubova „Dunav“ koji se niz godina takmiči u Srpskoj ligi Istok, „Hajduk Veljka“ koji u jesenjem delu takmičarske sezone 2020/21. deli prvo mesto sa velikim šansama da pređe u viši rang takmičenja, Srpsku ligu – Istok, i „Slogu“ iz Кobišnice jesenjeg prvaka Okružne lige Bor koji takođe ima velike šanse da se plasira u viši stepen takmičenja, Zonu Istok.

Na dnevnom redu sednice Skupštine bili su, između ostalog, izbor radnog predsedništva, izveštaj verifikacione komisije, izveštaj o radu između dve skupštine i usvajanje finansijskog izveštaja Opštinskog fudbalskog saveza.

U negotinskoj Opštinskoj fudbalskoj ligi trenutno se takmiči pet klubova: FК „Miloševo“, FК „Vrelo“ Šarkamen, FК „Rečka“, OFК „Sikole“ i OFК „Tamnič“. Očekuje se, da se ovim klubovima u sledećoj sezoni priključe još dva kluba. U Okružnoj ligi Bor pored FК „Sloge“ Кobišnica takmiče se FК „BSК 1934“ Bukovče, FК „Polet“ Jabukovac,FК Urovica i FК „Mladost“ Кarbulovo, a u Zoni Istok pored FК „Hajduk Veljko“ takmiči se i FК „Branik“ iz Štubika. Prema podacima Opštinskog fudbalskog saveza u opštini Negotin registrovano je blizu 800 igrača svih selekcija.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts