понедељак, 25 јануара, 2021

20 godina sa vama
SVI SRPSКI PUTEVI PROHODNI

SVI SRPSКI PUTEVI PROHODNI

JP „Putevi Srbije” obaveštava javnost da autoputevi i svi državni putevi
prvog i drugog reda, kao i prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima su prohodni za saobraćaj.
  Trenutno je na snazi je III stepen angažovanja radne snage, mehanizacije i opreme koja je angažovana na čišćenju snega i leda kako bi obezbedili normalno odvijanje saobraćaja na mreži državnih puteva.
Naglašavamo da angažovanost mehanizacije, može biti i veća u slučajevima pojave elementarnih nepogoda i stepena njihove jačine, a putari su spremni da reaguju u skladu sa razvojem situacije na terenu.
Zbog intenzivnih snežnih padavina, na pojedinim državnim putevima I i II reda na teritoriji Užica, Valjeva, Novog Pazara i Кruševca na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila.
  Skrećemo pažnju javnosti da veliki problem u odvijanju saobraćaja prave
teretna vozila i šleperi i njihovi nesavesni vozači koji su na put krenuli bez
zimske opreme odnosno sa letnjim i neispravnim pneumaticima.
  JP „Putevi Srbije” apeluje na vozače da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca koji su obavezni u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na putu.
  
JP „ Putevi Srbije “

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts