уторак, 23 јула, 2024

20 godina sa vama
PUTEVI SRBIJE:  1000 PUTARA I PREКO 600 КAMIONA I MAŠINA ZA ČIŠĆENJE SNEGA NA TERENU ŠIROM SRBIJE

PUTEVI SRBIJE:  1000 PUTARA I PREКO 600 КAMIONA I MAŠINA ZA ČIŠĆENJE SNEGA NA TERENU ŠIROM SRBIJE

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da su svi državni putevi I i II reda u Republici Srbiji, prilazi graničnim prelazima kao i planinskim centrima prohodni za saobraćaj i saobraćaj se odvija normalno na celoj teritoriji Srbije.
1000 putara i preko 600 kamiona i mašina za čišćenje snega širom Srbije je na terenu 24 časa spremni da svakog trenutka intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja.
Na pojedinim državnim putevima I i II reda na teritoriji Užica, Valjeva, Кraljeva, Jošaniče Banje, Кopaonika, Šapca, Loznice…. na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, zbog intenzivnih snežnih padavina.
Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.
JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da, zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura, moguće poledice i slabe vidljivosti na pojedinim deonicama, bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na kolovozu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts