субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
NEGOTIN: OBILAZAК DEŽURNIH SLUŽBI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

NEGOTIN: OBILAZAК DEŽURNIH SLUŽBI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

U novogodišnjoj noći Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin u pratnji svog zamenika Bogdana Gugića obišao je tradicionalno dežurne službe u opštini Negotin, Policijsku stanicu u Negotinu, Saobraćajnu policiju, Vatrogasno-spasilačku jedinicu, Hitnu službu Zdravstvenog centra Negotin i granične prelaze Mokranje, Prahovo, Đerdap 2 i Кusjak.

Tokom obilasaka uverio se da su pripadnici mnogih dežurnih službi bili angažovani na lokalizaciji dva zasebna požara koji su u Mesnoj zajednici Sikole obuhvatili tri objekta. U pitanju su požari koji su buknuli u 22 časa i 25 minuta, na objektu za stanovanje i napuštenom toru istog vlasnika, kao i požar koji je tri minuta posle ponoći zahvatio poljoprivredni objekat, na pojati na putu Sikole- Popovica. U Sikolu su pored šest vatrogasaca i komandira Vatrogasno-spasilačke jedinice koji su gasili požar sa četiri vozila, intervenisale i jednice Policije i Hitne službe ZC Negotin i tri meštanina. Oba požara lokalizovana su oko 4 časa a trenutno je u toku dogašivanje. Uviđaji su u toku.

Pored požara i saobraćajne nezgode u Negotinu koja je prošla sa materijalnom štetom ali bez povređivanja, drugog remećenja javnog reda i mira nije bilo.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts