четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
Predsednik opštine Negotin apelovao da se poštuju mere

Predsednik opštine Negotin apelovao da se poštuju mere

Situacija sa korona virusom u opštini Negotin poslednjih dana je nepromenjena, odnosno i dalje je kritična kao i u prethodnom periodu. U Zdravstvenom centru Negotin pored velikog broja obolelih medicinara, smanjuju se i kapaciteti. Zbog sve većeg broja zaraženih, osim Grudnog odeljenja i Odeljenja neurologije, od pre dva dana i Interno odeljenje prešlo u crveni kovid režim. Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković obišao je ovih dana ZC i razgovarao sa nadležnima o trenutnoj situaciji i preblemima koje bi lokalna samouprava mogla da reši.

Veličković je još jednom apelovao da se mere poštuju i da građani shvate da ukoliko sami brinemo o svom zdravlju, na taj način štitimo i sebe ali i druge.

Da potsetimo, Vlada Srbije usvojila je nove mere u borbi protiv korona virusa koje predviđaju skraćenje radnog vremena do 17 časova za ugostiteljske objekte radnim danima i njihovo zatvaranje tokom vikenda. Mere su stupile na snagu 4. decembra i važiće do 14. decembra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts