понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Počeli su radovi na rekonstrukciji dela Beogradske ulice u Zaječaru

Počeli su radovi na rekonstrukciji dela Beogradske ulice u Zaječaru

U Zaječaru su započeli radovi na rekonstrukciji dela Beogradske ulice u dužini od 400 metara, dok će deonica od kotlujevačkog do kopaoničkog mosta biti završena na proleće, istakao je prilikom obilaska radova gradonačenik Zaječara Boško Ničić.

„Ovih prvih 400 metara radimo u dogovoru sa pivarom“, rekao je gradonačelnik Ničić. On je rekao da su oni obezbedili sredstva , što je kako kaže, logičan sled događaja, obzirom da je ova ulica opterećena upravo kamionima koji dolaze i odlaze iz pivare.

Uporedo sa ovim poslom biće rekonstruisano 1700 metara kvadratnih trotoara sa ivičnjacima u dužini od oko 800 metara, takođe će biti urađena i atmosferska kanalizacija.

Vrednost Kompletinih radova iznosi oko 33 miliona dinara, rekao je Ničić. Kako je najavio i narednih dana će radovi biti nastavljeni u seoskim MZ, obzirom da vreme pogoduje putarima. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts