среда, 8 маја, 2024

20 godina sa vama
Novogodišnja čestitka predsednika opštine Negotin Vladimira Veličkovića

Novogodišnja čestitka predsednika opštine Negotin Vladimira Veličkovića

Drage sugrađanke i sugrađani,

Godina na izmaku nas je podsetila da iznad svega treba da vrednujemo zdravlje. Nadam se da, važnu životnu lekciju koju smo savladali u ovoj godini, kako čuvati svoje i zdravlje svojih najmilijih, u narednim nećemo biti u prilici da koristimo na način na koji su nas okolnosti u 2020. godini primorale.

Želim da se zahvalim našim zdravstvenim radnicima, nemedicinskom osoblju, volonterima koji su pomagali našim starijim sugrađanima tokom vanrednog stanja, svima koji su shvatili ozbiljnost situacije i borili se da spreče širenje virusa. Hvala vam što ste se ponašali odgovorno i pomagali onima kojima je pomoć bila potrebna.

Dragi Negotinci, budite zdravi, čuvajte sebe i svoje bližnje. Život je pun izazova na koje moramo odgovoriti. Da bismo naše okruženje učinili boljim, moramo biti složniji, vredniji i istrajniji. Jaki smo jedino ako smo solidarni i odgovorni.

Neka vam nastupajuća 2021. godina donese puno sreće, razumevanja, uspeha i radosti!

Srećni praznici!

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts