петак, 3 маја, 2024

20 godina sa vama
Noć knjige od 14. do 18. decembra 2020. godine i u Zaječaru

Noć knjige od 14. do 18. decembra 2020. godine i u Zaječaru

Decembar pored zimskih radosti, ljubiteljima pisane reči donosi i 23. po redu „Noć knjige“ koja će u skladu sa aktuelnom situacijom biti održana od 14. do 18. decembra 2020. godine. Ova višednevnu manifestacija omogućiće čitalačkoj publici kupovinu popularnih naslova, po znatno nižim cenama.  „Noć knjige“ će ovoga puta biti održna u 30 gradova u Srbiji i regionu, među kojima je i Zaječar. Kako ističu u knjižari „Kaligraf“ čini se da će ovo biti najduža „Noć knjige“ do sada.

Kada je u pitanju zaječarska knjižara „Kaligraf“ Irena Jović Stanojević kaže da će sve knjige koje su na lageru u ovoj knjižari biti na popustu, međutim on zavisi od toga koju knjigu kupac odabere, koji je izdavač, takođe će popust zavisiti i od broja kupljenih knjiga. Kako kaže ova „Korona kriza“ nagnala je ljude da se okrenu knjizi u većoj meri, jer je knjiga čovekov najbolji drug, te se zato nada i velikoj posećenosti u danima trajanja manifestacije.

Organizatori ove manifestacije podsećaju da će „Noć knjige“ trajati pet dana, od ponedeljka 14. decembra do petka 18. decembra, kako bi se izbegle gužve u knjižarama, a sve u cilju očuvanja  zdravlja zaposlenih i čitalaca.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts