четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić o odluci dr Nenada Ristovića da vrati medalju za zasluge u borbi protiv Kovida-19

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić o odluci dr Nenada Ristovića da vrati medalju za zasluge u borbi protiv Kovida-19

Nakon konferencije za novinare dr Nenada Ristovića, načelnika infektivnog odeljenja ZC Zaječar i lidera pokreta „Pobeda za naš grad – Dr Nenad“, na kojoj je izjavio da vraća medalju za zasluge u borbi protiv Kovida-19 koju mu je dodelio predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića,  kako je obrazložio razlog ovakvog njegovog postupka su napadi na njegovu porodicu, za koje kaže da dolaze iz vrha SNS u Zaječaru, gradonačelnik Zaječara i član predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić oglasio se povodom ovih navoda statusom na svom fb profilu, gde između ostalog kaže:

„Bliže se lokalni izbori, to svi znamo, ali da li je zaista potrebno ovoliko nisko pasti da bi se sakupio neki politički poenčić? Da li neko, ko pretenduje da dođe na čelo grada, sme da padne toliko nisko da izmišljeni “događaj” koristi da bi sebe promovisao a usput se igrajući državnim priznanjem koje desetine njegovih kolega, medicinskih radnika, sa ponosom nose. Naravno, u svom literarnom sastavu, slagao je još jedu stvar, da je prvi lekar iz Zaječara, posle 25 godina koji je dobio priznanje države. Zaboravio je da je, istoga dana kad i on, orden  dobio dr Milan Milenković, svetski priznati ginekolog-akušer. Zaječarac po rođenju i ponos ovog grada“, navodi pored ostalog Ničić. On ističe da ko god bio u pitanju, a posebno oni koji su mu politički protivnici, kad god im neko napadne porodicu, imaće i njegovu ličnu podršku i pomoć ali i pomoć GO SNS. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts