субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
dr Nenad Ristović vraća zlatnu medalju za angažovanje u borbi protiv COVID 19

dr Nenad Ristović vraća zlatnu medalju za angažovanje u borbi protiv COVID 19

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je uručio zlatne i srebrne medalje za zasluge u borbi protiv korona virusa, među nagrađenim pojedincima koji su pružili nemerljiv doprinos u borbi protiv ove pošasti je i dr Nenad Ristović infektolog načelnik infektivnog odeljenja ZC Zaječar koji je nagrađen zlatnom medaljom. Upravo je pomenuto priznanje tema  konferenciju za medije koju je održao dr Ristović u Zaječaru.

„Ova zlatna medalja po mom mišljenju ali i po mišljenju jednog dela građana Zaječara slovi za jedno od največih priznanja koje je u poslednjih 25 godina došlo u Zaječar“, istakao je Ristović ovom prilikom, naglašavajući da ona pripada svima koji su na prvoj liniji odbrane protiv COVID 19.

Ristović se ovom prilikom osvrnuo i na dešavanja koja su, kako kaže usledila nakon dobijanja zlatne medalje i obrazložio razloge zašto je odlučio da ovo priznanje vrati.

Da podsetimo dr Nenad Ristović  uputio je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kome izražava svoju zahvalnost ali i navodi razloge svog postupka.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts