понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Budžeta grada Zaječara za 2021. god. 2,48 milijarde dinara

Budžeta grada Zaječara za 2021. god. 2,48 milijarde dinara

Odbornici  Skupštine grada Zaječara usvojili su na 42. sednici najvažniju odluku za funcionisanje lokalne samouprave u narednom periodu, odluku o budžetu za sledeću godinu sa  Kadrovskim planom za 2021. godinu.

Ukupni prihodi, primanja budžeta grada Zaječara i preneta sredstva za narednu godinu planirani su u iznosu od 2,48 milijarde dinara. U istom iznosu planirani su i rashodi i izdaci budžeta grada Zaječara za predstojeću godinu. Načelnica odeljenja za budžet i finansije Valentina Đuričić istakla je da će sredstva biti strogo kontrolisana ali da će u ulagati u nekoliko kapitalnih projekata.

Odbornici DS-a u gradskoj skupštini smatraju da je budžet nerealan i da nije projektovan u interesu građana.

Odbornici su usvojili i Odluke o izboru privatnog partnera i dodeli Ugovora o javno – privatnom partnerstvu za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji grada Zaječara. Kao i programe poslovanja za 2021. godinu javnih preduzeća i ustanova čije je osnivač grad Zaječar.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts