петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Akcija „Posadi svoj hlad“

Akcija „Posadi svoj hlad“

Nevladina organizacija „Zeleni razvojni centar“ uz podršku lokalne samouprave, organizuje akciju „Posadi svoj hlad“ , u okviru koje će u cilju ozelenjavanja i pošumljavanja, biti posađeno milion stabala u Srbiji. Akcija se sprovodi širom zemlje a svi zainteresovani građani koji žele da pomognu da naš grad i opština postanu zelena oaza Srbije, za besplatne sadnice poljskogg jasena mogu se prijaviti u kancelariji broj 73, Opštinske uprave Negotin, svakog radnog dana, u vremenu od 11 do 15 časova.

Zainteresovani građani sadnice mogu da zasade u svojim dvorištima, na svom posedu, ili da se jave Opštinskoj upravi Negotin, kancelarija broj 73 , čija će ih stručna služba uputiti na kojoj lokaciji je preporučena sadnja. Svi zainteresovani građani po jednu od ukupno 50 sadnica poljskog jasena koje su nam na raspolaganju moći će da preuzimu u rasadniku JКP „Badnjevo“, u vremenu od 10 do 11 časova.

Akcija „Posadi svoj hlad“ biće nastavljena na proleće a građani će o tome biti blagovremeno informisani.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts