четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
U Radujevac je presvučena asfaltom deonice puta u dužini od 435 metara

U Radujevac je presvučena asfaltom deonice puta u dužini od 435 metara

U opštini Negotin je nastavljena kampanja asfaltiranja seoskih puteva i ulica, putari su ovog utorka bili angažovani na presvlačenju jedne od naj važnijih seoskih ulica u Radujevcu. Radove je obišao predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković sa svojim saradnicima.
U Mesnoj zajednici Radujevac izvedeni su radovi na presvlačenju asfaltom deonice puta u dužini od 435 metara, ukupne vrednosti oko 3,5 miliona dinara. Kako je istakao predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković, pored asvaltiranja neophodno je bilo uraditi i prvobitnu pripremu obzirom da je ovaj put bio u lošem stanju.
„Ova seoska ulica je itekako važna, samim tim što je koriste i poljoprivrednici kako bi stigli do svojih imanja“, kaže Vojislav Popović predsednik saveta MZ Radujevac.
Vrednost javne nabavke u okviru koje su izvojena sredstva za asfaltiranje ulica u mesnim zajednicama na teritoriji opštine, iznosi 45 milona dinara. Kako je Veličković istakao ukoliko vremenski uslovi dozvole radovi se narednih dana mogu očekivati i u Miloševu i Sikolu, čime će biti kompletiran plan radova na sanaciji putne infrastrukture u opštini Negotin.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts