недеља, 5 маја, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka u Štubiku otvorila svoju 30. prodavnicu

Tekijanka u Štubiku otvorila svoju 30. prodavnicu

Porodična kompanija Tekijanka koja ove godine zaokružuje tri decenije uspešnog rada i postojanja, otvorila je trideseti prodajni objekat u svom lancu trgovina na teritoriji istočne Srbije. Nova prodavnica otvorena je u Štubiku i tamo su zaposlena četiri nova radnika. Ova porodična firma koja brine o društvenoj zajednici u kojoj posluje, povodom otvaranja trgovine u ovoj MZ donirala je interaktivnu tablu tamošnjoj OŠ „Hajduk Veljko“.

Kako meštani kažu prodavnica nudi sve artikle kojima su snabdevene i trgovine u gradu, a njihova očekivanja su i da će cene biti pristupačne.

Uprkos turbulentnoj situaciji od početka godine u Tekijanki kažu da nastavljaju dalje, snažnim koracima napred, širenje poslovanja je njihov primarni cilj, a kako ističu briga za kupca im je i dalje na prvom mestu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts