петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Prisustvo virusa korona potvrđeno je kod 8 osoba u Negotinu

Prisustvo virusa korona potvrđeno je kod 8 osoba u Negotinu

Prema najnovijim podacima ZC Negotin, od 23 antigen testa, osam je sa pozitivnim nalazom. Prisustvo virusa korona potvrđeno je kod tri osobe ženskog pola i pet muškaraca, starosne dobi od 42 do 77 godina. Na Grudno odeljenje ZC Negotin, u poslednja dva dana primljeno je pet pacijenata, dva će danas biti upućena u Niš, na Infektivnu kliniku. Na odeljenju se trenutno leči 10 pacijenata sa bronhopneumonijom.

Trenutno je u opštini Negotin sa virusnom infekcijom 207 osoba. Od početka novembra, 32 pacijenta pozitivnih na Кovid 19, sa Odeljenja pneumoftiziologije ZC Negotin upućena su na dalje lečenje u tercijalne ustanove u Sokobanji, Beogradu i Nišu. U Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Sokobanji nalazi dvadesetdvoje naših sugrađana, na Infektivnoj klinici Кliničkog centra Niš leči se osmoro pacijenata a dvoje na klinici „Dragiša Mišović“ u Beogradu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts