петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Broj zaraženih koronavirusom u opštini Negotin povećan je za 29

Broj zaraženih koronavirusom u opštini Negotin povećan je za 29

U Zdravstvenom centru Negotin na prisustvo antigena SARS-CoV-2, od juče do danas u podne testirane su 144 osobe. Posle jučerašnjih rezultata obrađenog 81 uzorka i 25 pozitivnih nalaza, obrađena su još 63 antigen testa od kojih 29 imaju pozitivne nalaze. U pitanju su osobe starosti od 11 do 73 godine.
Troje naših sugrađana kojima je potvrđeno zaražavanje koronavirusom, danas je upućeno na dalje lečenje u Specijalnu bolnicu za plućne bolesti –Sokobanja.Četiri pacijenta koji se nalaze na negotinskom Grudnom odeljenju čekaju rezultate PCR testiranja, s obzirom da imaju tipičnukliničku sliku a negativan antigen nalaz. Na odeljenju sa lakšom kliničkom slikom leči se još jedan pacijent. U negotinskoj Кovid ambulanti beleže povećanje broja pregleda. Tokom jučerašnjeg dana obavljen je 51 pregled i osam kontrolnih.
U našoj opštini trenutno je aktivno 152 slučaja Кovid 19.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts