четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Apel predsednika opštine Negotin da se poštuju mere u suzbijanju zaraze COVID 19

Apel predsednika opštine Negotin da se poštuju mere u suzbijanju zaraze COVID 19

Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin na 35. vanrednoj sednici, usled pogoršanja epidemiološke situacije, širenjem epidemije zarazne bolesti COVID-19 doneo nove preporuke i zaključke koji se pre svega odnose na rad ugostiteljskih objekata ali i na rad škola i PU „Pčelica“ u Negotinu.
Na sednici štaba doneta je odluka da se radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i sl.), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograniči tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 05.00 časova narednog dana. Takođe je data preporuka da se omogućiti rad od kuće svim zaposlenima kod kojih to radni proces dopušta , jer kako kaže predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković, situacija je jako ozbiljna.
Predsednik Veličković ističe da je zbog pogoršanja epidemiološke situacije i povećanja broja pozitivnih na korona virus među prosvetnim kadrom kao i učenicima, preporučeno svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji opštine Negotin, promena organizacije rada i prelazak na nastavu na daljinu.
„Bez obzira na činjenicu da je situacija za nijansu povoljnija u Negotinu u odnosu na opštine u okruženju, još jednom apelujem da naši sugrađani svate ozbiljno situaciju i pridržavaju se svih propisanih mera, jer jedino tako možemo da se izborimo sa epidemijom“, naglašava predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts