субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru otvorena je prva Lidl prodavnica

U Zaječaru otvorena je prva Lidl prodavnica

U Čupićevoj ulici u Zaječaru otvorena je prva Lidl prodavnica. U ovoj trgovini uposleno je, kako je istakao gradonačelnik Boško Nićić  tridesetak i više zaječaraca. Ovo je 29. prodavnica pomenute kompanije u Srbiji.

Otvaranju Lidlovog trgovinskog objekta u Zaječaru prethodila je komplеtna  rеkonstrukcija Čupićеvе ulicе, u okviru koje je obеlеžena  horizontalna saobraćajna signalizacija i postavljeni su usporivača brzinе. Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, ovde se stvara ozbiljno tržište rada i kapitala, a u uslovima zdrave konkurencije može se očekivati porst zarada ali i stvaranje boljih uslova za rad.

„Lidl će i potrošačima u Zaječaru omogućiti jednostavnu kupovinu i veću uštedu“, izjavila je Jasmina Šrndić iz kompanije Lidl Srbija.

I pored najava  brojnih akcija, interesovanje zaječaraca za otvaranje Lidlove prodavnice, bilo je primetno manje, u odnosu na početak rada ove kompanije u našoj zemlji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts