субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Elixir Prahovo učestvuje u programu „Moja prva plata“

Elixir Prahovo učestvuje u programu „Moja prva plata“

Elixir Prahovo, kao deo poslovnog sistema Elixir Group, učestvuje u programu „Moja prva plata“ u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Ministarstva za rad i Privredne komore Srbije. Program će omogućiti da se 10.000 mladih sa stečenim srednjim i visokim obrazovanjem, do navršenih 30 godina života, bez radnog iskustva, osposobi za samostalan rad na konkretnim poslovima.

Sredstva za isplatu naknada za korisnike tokom perioda njihovog osposoblјavanja za rad obezbeđuje Ministarstvo finansija. Korisnicima sa završenim srednjim obrazovanjem obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 20.000,00 dinara, a korisnicima sa završenim visokim obrazovanjem naknada u iznosu od 24.000,00 dinara. Osposoblјavanje za rad traje devet meseci.

Kandidati mogu konkurisati za otvorene pozicije do 08.11.2020. Kompanija Elixir Prahovo će do 15.11.2020. izvršiti selekciju kandidata kojima će se ponuditi zaposlenje, a do 14.12.2020. je planirano potpisivanje ugovora o angažovanju kandidata između Nacionalne službe za zapošljavanje,
poslodavca i odabranih kandidata.

Na portalu Moja prva plata možete pogledati otvorene konkurse za zapošljavanje u kompaniji Elixir Prahovo.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts