субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana 62. sednica Gradskog veća grada Bora

Održana 62. sednica Gradskog veća grada Bora

Na održanoj 62. sednici Gradskog veća grada Bora, članovi veća usvojili su jedanaest tačaka, koliko ih je i bilo na dnevnom redu.

Skupštini grada Bora upućen je predlog amandmana na predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Bora za 2020. godinu kojim se, na osnovu predloga Lokalnog akcionog plana o izmeni Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2020. godinu, vrši prenamena sredstava u iznosu od milion dinara za finansiranje mere javnih radova za potrebe bolje organizacije rada JКP „3. Oktobar“ tokom zimske sezone.

Na sednici je usvojen i predlog Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta koja određuje iznose koeficijenata zone i koeficijenata namene, kriterijume, iznos i postupak umanjivanja doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts