среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Asfaltirana ulica u centru Lubnice

Asfaltirana ulica u centru Lubnice

U Lubnici se trenutno radi na uređenju samog centra, a prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, ova mesna zajednica spada u red najaktivnijih MZ na teritoriji grada Zaječara. ,, Ovi radovi su dogovoreni pre par meseci, te se u sklau s tim i radi na ovoj lokaciji“, kaže gradonačelnik Ničić, koji je obišao pomenute radove, za koje je izdvojeno blizu dva miliona dinara.

Asfaltirana je jedna deonica puta u dužini od 155m, zašta je potrošeno oko 200t asfalta, kako je Ničić rekao radovi na asfaltiranju preostalih 50 m biće nastavljeni u ponedeljak.

,,Od šest prioritetnih projekata koliko je dogovoreno sa lokalnom samoupravom, četiri su već realizovana, i to je izuzetno značajno za naše MZ“, istakao je Ivan Mustafić predesdnik saveta MZ Lubnica.

Ničić je ovom prilikom najavio i moguće razgovore sa rukovodstvom rudnika u Lubnici, kako bi se došlo do nekog kompromisa gde će i rudnik učestvovati u stvaranju boljih uslova za život žitelja ovog sela.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts