субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
U Knjaževcu je održana konstitutivna sednica SO

U Knjaževcu je održana konstitutivna sednica SO

U skladu sa epidemiološkom situacijom, uz poštovanje svih preventivnih mera u Knjaževcu je održana konstitutivna sednica SO. Potvrđeni su mandati 40 odbornika, koliko i čini novi saziv lokalnog parlamenta, oni će u naredne četiri godine donositi najvažnije odluke. Na ovoj sednici izabran je i predsednik SO Knjaževac, njegov zamenik i sekretar skupštine.

U novom skupštinskom sazivu u Knjaževcu najviše mandata, 32, osvojila je lista “Aleksandar Vučić – za našu decu“. Slede Socijalistička partija Srbije sa 5 i Izborna lista “Za Kraljevinu Srbiju, Knjaževac za kralja” sa tri mandata. Konstitutivnom sednicom je predsedavala Borka Vulić najstariji odbornik, nakon usvajanja izveštaja opštinske izborne komisije i izveštaja verikacionog odbora, potvrđeni su i mandati odbornicima.  Novi saziv SO Knjaževac ima 40 odbornika, a iz tih redova je izabran je i predsednik SO Knjaževac, lokalni parlament će u naredne četiri godine voditi  Marko Stojanović, dosadašni pomoćnik predsednika opštine.

Za zamenika predsednika SO Knjažeevac izabran je Igor Stevanović koji je i u prethodnom mandatu vršio tu funkciju, dok je za sekretara skupštine imenovana Ljiljana Milenković koja je takođe i u prethodnom mandatu bila na toj funkciji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts