субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
mr Milan Đokić na čelu opštine Knjaževac i u naredne četiri godine

mr Milan Đokić na čelu opštine Knjaževac i u naredne četiri godine

mr Milan Đokić dobio je poverenje većine da i u naredne četiri godine vodi opštinu Knjaževac. Naime nakon što je u petak konstituisan lokalni parlament, u zakonom predviđenom roku održana je i druga sednica na kojoj je izabrana i lokalna izvršna vlast. Da potsetimo Đokić je i u prethodna dva mandata bio na čelu  opštine, a kako je istakao u svom ekspozeu, prioriteti u daljem radu su pored ostalog, nastavak  unaopređivanja tri osnovna stuba razvoja ove opštine, koji su oslonjeni na  turizam, poljoprivredu i razvoj malih i srednjih preduzeća.

Predsednik Đokić je naglasio da je pred kompletnim opštinskim rukovodstvom velika odgovornos, te je zato i ukazano poverenje mladim i stručnim ljudima koji će biti u opštinskom veću.

Pored Milana Đokića, dosadašnjeg predsednik opštine Knjaževac koji će i u narednom četvorogodišnjem periodu biti na čelu lokalne samouprave. Za zamenika predsednika izabran je Branislav Josifović. Na današnjoj sednici izabrano i sedam članova Veća.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts