петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Verovatno neće biti policijskog časa, ali će mere biti pooštrene u Beogradu

Verovatno neće biti policijskog časa, ali će mere biti pooštrene u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će premijerka i ministar zdravlja sutra pooštriti mere za Beograd, ali da verovatno neće biti policijskog časa, sa čim se on, kako je rekao, ne slaže, ali da poštuje njihovu odluku.

Molim ljude da ne izlaze, zbog zaražavanja, 357 je novozaraženih, 11 preminulih i 118 lica na respiratorima, istakao je, navodeći da je to molba – da budu odgovorni i građani i političari.

On je preneo da je sutra sednica Kriznog štaba.

„Smatrao sam, i to ne krijem, imajući u vidu težinu situacije i prepune bolnice u Beogradu, da je zabrana kretanja najbolje rešenje“, kazao je predsednik i dodao da policijski čas ne može da uvede bez prethodno poglašenog vanrednog stanja.

Verovatno će Ana (Brnabić) i Lončar doneti sutra odluku da se mere pooštre ali bez policijskog časa, ja sam bio protiv toga, rekao je Vučić, navodeći da lično misli da je zabrana kretanja jedini spas i brzo ozdravljenje, jer nema nijednog mesta u kovid bolnicama.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts