петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Foto konkurs „Knjiga, leto i ti u vreme korone“

Foto konkurs „Knjiga, leto i ti u vreme korone“

Nagradni foto konkurs na temu „Knjiga, leto i ti u vreme korone“ Biblioteka iz Kladova organizuje osmu godinu ali prvi put u neobičnim okolnostima koje obeležava pandemija virusa korona.

Ideja je da na kreativan i zabavan način afirmišemo čitanje u letnjem periodu uz druženje ljubitelja knjiga, biblioteka, fotografije ali i znanja.

Pandemija nove bolesti Kovid-19, izazvane korona virusom promenila je život svih stanovnika zemaljske kugle i ništa više nije isto niti će biti. Ali,s vet nije stao. Živi se, stvara, planira i kreira I dalje …

Mi smo u potrazi za entizijastima, optimistima i kreativcima.

Mi želimo zajedno sa svima Vama da iznađemo načine prilagođavanja novom načinu života koji će nas učiniti jačim i odgovornijim u ovoj pošasti. 

Učešćem na 8. foto konkursu „Knjiga, leto i ti u vreme korone“ ostavite tragove ovog vremena.

Biblioteka će nagraditi tri najbolje fotografije koje promovišu knjigu i čitanje u peeriodu pandemije koronavirusa.

Pravo učešća imaju fotografi amateri, ljubitelji čitanja bez obzira na uzrast.

Radovi treba da prikazuju osobu/-e koja čita/ju. Može se učestvovati sa najviše 3 fotografije (crno bele ili u boji, bez kompjuterske obrade).

Radove slati u jpeg formatu sa nazivom/opisom i podacima o autoru (ime i prezime, mesto prebivališta,opis ili naslov uz fotografiju) na adresu kulturakld@gmail.com do 31.08.2020.g.

Izložba pristiglih fotografija i dodela nagrada održaće se tokom septembra 2020., o čemu će učesnici konkursa  javnost biti obavešteni  putem ovog web portala, društvenih mreža i lokalnih medija.

Glavna nagrada je digitalni foto-aparat.

Pristigle radove objavljivaćemo, po redosledu pristizanja, u grupi Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo na društvenoj mreži Facebook.

Fotografije svih učesnika foto konkursa koristiće se za najavu programskih aktivnosti biblioteke u Kladovu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts