петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Podrška rukovodstvu JKP,,Vodovod“ Zaječar

Podrška rukovodstvu JKP,,Vodovod“ Zaječar

Zaposleni u Javno komunalnom preduzeću „Vodovod“ u Zaječaru, javnosti su se obratili dopisom, u kom iskazuju podršku rukovodstvu ovog preduzeća i v.d. direktoru Nikoli Šarčeviću.Naime, Na konferenciji za novinare Grupe građana „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“, koja je nedavno održana, dr Nenad Ristović izjavio je da je „JKP „Vodovod“ Zaječar u rukama kriminalnog klana“. Tim povodom, zaposleni u ovom preduzeću odlučili su da daju podršku svom rukovodstvu i v.d. direktoru Nikoli Šarčeviću. U saopštenju se navodi:

„Mi radnici JКP „Vodovod Zaječar“, u daljem tekstu potpisnici podrške rukovodstvu na čelu sa vd direktorom Nikolom Šarčevićem, obraćamo se medijima i pojedinim političkim grupama u želji da ne politizuju rad našeg preduzeća. Na upućene neosnovane i teške optužbe na račun našeg VD direktora, a verovatno i na račun ostalih rukovodioca i radnika, skrećemo pažnju da se ne osećamo kao deo nekog klana, a po najmanje kriminalnog. Na osnovu dosadašnje saradnje, od skoro godinu i po dana, sa gore imenovanim VD direktorom, tvrdimo da se nije ponašao kao vođa „kriminalnog klana“, već suprotno tim sramnim optužbama. Svakodnevnim problemima pristupao je pažljivo i sa razumevanjem, kako prema korisnicima naših usluga, tako i prema radnicima. Od trenutka njegovog stupanja na dužnost u našem preduzeću krenulo je samo na bolje: isplaćen je kredit od 10 miliona dinara, kašnjenje plata u visini od 4 primanja je sustignuto i isplata primanja je redovna, obnovljen je vozni park kupovinom 3 vozila, radnici su dobili neophodan alat za rad, remontovana su dva i kupljen je jedan novi kamion kiper, uložena su sredstva u elektroopremu na fabrici vode, kao i u modernizaciju sistema distribucije vode. Кao najbitnije poslovne odluke izdvajamo omogućenu veliku količinu naplativog plasmana potrošnje vode preuzimanjem distributivnih mreža MZ Rgotina, Zvezdan, Vratarnica, Veliki Izvor, Salaš i Metriš, kao i dodatno navodnjavanje „Delta Agrara“, te će iz samo tih preduzetih koraka rukovodstva firme biti plaćeni troškovi struje, hemikalija i neophodnog materijala na godišnjem nivou.

Sve gore navedene činjenice potvrđujemo mi dole potpisani radnici JКP „Vodovod Zaječar“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts