понедељак, 10 августа, 2020

20 godina sa vama
Obeležavanje završetka projekta „Osvetljenje sunčane staze“ na Кraljevici

Obeležavanje završetka projekta „Osvetljenje sunčane staze“ na Кraljevici


U ponedeljak, 29.juna na Кraljevici će svečano biti obeležen završetak projekta „Osvetljenje sunčane staze“. Ovim povodom planirane su različite aktivnosti.

Za 9:45 sati zakazano je okupljanje dece ispred stadiona FК Timok 1919, podela majica i rančeva, i polazak na „Sunčanu stazu“. Planiran je obilazak staze i kratko predavanje o zdravim stilovima života, nakon čega sledi lagana trka (u vidu maratona), do platoa Fakulteta za menadžment.

Na platou Fakulteta za menadžment za 11 sati je zakazano obraćanje medijima i deci.

Za penzionere se u 19:00 sati organizuje večernja šetnja „Sunčanom stazom“, dok će se u 20:00 sati naši najstariji sugrađani okupiti na platou Fakulteta za menadžment, gde će im biti podeljene majice.

Izgradnjom trim staze u park šumi Кraljevica, Grad Zaječar je dobio sportski objekat za pravilan razvoj kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca. Кako je „Sunčana staza“ postala mesto okupljanja omladine i starijih, kako u prepodnevnim tako i u večernjim časovima, Grad Zaječar je konkurisao i za osvetljenje ove staze, kako bi se građanima omogućilo njeno nesmetano i bezbedno korišćenje .

Izvor: zajecar.info

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts