уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
„Noć knjige“ 26.,27. i 28. juna i u knjižari Kaligraf u Zaječaru

„Noć knjige“ 26.,27. i 28. juna i u knjižari Kaligraf u Zaječaru

Tradicionalna manifestacija Noć knjige održaće se i ovog juna! 22. po redu  regionalna manifestacija ovoga puta trajaće tri dana i održaće se 26, 27. i 28. juna 2020.

Kako bi  izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara biće otvorena u petak ujutru 26. juna, a veliki popusti primenjivaće se sve do nedelje uveče 28. juna.Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program. „Noć knjige“, jedna od omiljenih manifestacija ljubitelja pisane reči, a u Zaječaru će tradicionalno bitiodržana u knjižari „Kaligraf“.

Situacija izazvana koronom uslovila je drugačije funkcionisanje svega pa tako i manifestacije Noć knjiga, svi posetioci manifestacije moraće da se pridržavaju svih propisanih bezbednosnih mera, koje podrazumevaju nošenje zaštitnih maski i postovanje socijalne distance u knjižarama. Inače osim ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine omogućeni su i veliki popusti.

Festival knjige se održava na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts