петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
NASTAVAК TRADICIJE: Avgust rezervisan za moto skup „Borsko jezero 2020“

NASTAVAК TRADICIJE: Avgust rezervisan za moto skup „Borsko jezero 2020“

Grad Bor, u saradnji sa moto klubom Rolling Wheels, ove godine biće domaćin još jednog moto skupa na Borskom jezeru. Ova moto-turistička atrakcija okuplja veliki broj ljubitelja dvotočkaša iz svih krajeva Srbije, ali i šire.

„Moto skup „Borsko jezero 2020″ počeće 15. avgusta i siguran sam da ćemo i ovog puta okupiti veliki broj učesnika kako iz svih krajeva Srbije, tako i zemalja iz okruženja, koji će imati priliku da se upoznaju i uživaju u lepotama našeg kraja, tradiciji i našem gostoprimstvu. Bajkeri su dosad mnogo puta pokazali da su neraskidivi mostovi prijateljstva koje među sobom grade, bez obzira na naciju, veru ili boju kože i drago mi je da će grad ponovo biti domaćin ove tradicionalne manifestacije koju će, već standardno, obeležiti rok koncerti, defile i bajkerske igre.“, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Izvor: bor.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts