петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Grad Bor proglasio trodnevnu žalost povodom tragične smrti Bobane Momčilović Veličković

Grad Bor proglasio trodnevnu žalost povodom tragične smrti Bobane Momčilović Veličković

Povodom prerane i tragične smrti Olimpijke i reprezentativke Srbije i streljaštvu, Grad Bor proglasio je trodnevnu žalost ( za dane 23, 24. i 25. Jun 2020. godine ) u znak poštovanja i sećanja,  a u dogovoru sa porodicom, Olimpijskim komitetom Srbije, Ministarstvom omladine i sporta i Streljačkim savezom Srbije, biće organizovana i komemorativna sednica na kojoj će se odati pošta Bobani Momčilović Veličković, o čijim detaljima će javnost biti naknadno obaveštena.

Grad Bor izgubio je najboljeg sportistu u istoriji sporta u gradu. Na našu ogromnu žalost, u svojoj 31. godini, zauvek nas je napustila Bobana Momčilović Veličković, jedna od najboljih svetskih takmičarki vazdušnim pištoljem u 21. veku, Olimpijka i reprezentativka Srbije u streljaštvu. Životnu scenu je prerano napustio jedan mladi i perspektivni život i ostavio veliku prazninu koja se ne može popuniti. Bobana je svojim velikim dostignućima ostavila neizbrisiv trag u istoriji srpskog, ali i svetskog streljaštva. Iznad svega, bila je sjajan čovek, vrhunski sportista, hrabra, vedra neprikosnovena.

Grad Bor se sa beskrajnom tugom oprašta od naše Bobane i izražava svoje najdublje saučešće porodici i čitavoj sportskoj javnosti Srbije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts