субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Popularni naslovi po akcijskim cenama

Popularni naslovi po akcijskim cenama

Nakon ukidanja vanrednog stanja, život se polako vraća u normalne tokove. Knjiga je mnogima u najtežim situacijama bila najbolj drug, a u danima nakon vanrednog stanje brojne izdavačke kuće su čitaocima širom zemlje omogućili da neke popularne naslove nabave po pristupačnim cenama.

 “Od pre nekoliko dana na akciji su neke dečije knjige izdavačke kuće “Pčelica”, a uskoro počinje i prolećna akcija izadavačke kuće “Laguna” gde će moći za 999 dinaraa se kupe tri knjge”, kaže Irena Jović Stanojević iz knjižare “Kaligraf”.

Iako će mnogi od nas ubuduće više vremena provoditi van kuće, ipak slobodno vreme treba iskoristiti na pravi način, ništa ne može da zameni dobru knjigu, a čitanje nam u velikoj meri pomaže da se opustimo i saznamo nove uzbudljive stvari. Zato možete iskoristiti najavljene akcije i upotpuniti vašu biblioteku novim naslovima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts