субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Od ponedeljka 18. maja sve službe u Domu zdravlja i Opštoj bolnici – Zdravstvenog centra Negotin rade po redovnom rasporedu koji je važio i pre proglašenja vanrednog stanja

Od ponedeljka 18. maja sve službe u Domu zdravlja i Opštoj bolnici – Zdravstvenog centra Negotin rade po redovnom rasporedu koji je važio i pre proglašenja vanrednog stanja

Od ponedeljka 18. maja, u skladu sa instrukcijama Ministarstva zdravlja Republike Srbije rad svih službi u Domu zdravlja i Opštoj bolnici – Zdravstvenog centra Negotin organizovaće se po redovnom rasporedu koji je važio i pre proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji. što se odnosi i na Službu za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva (Opšta služba i Medicina rada) u kojoj rade izabrani lekari. Pacijenti se za specijalistički pregled upisuju preko izabranog lekara u IZIS sistemu od 18.maja 2020. Obaveštenje koje je prethodno dato o telefonskom zakazivanju pregleda važi do usklađivanja upisa pacijenata kroz IZIS sistem. Pacijent kome je potreban hitan specijalistički pregled a već ima uput za određenog specijalistu,koji važi 6 meseci od dana izdavanja – može da se javi specijalisti na ambulantni pregled i bez upisivanja.

Respiratorna ambulanta nastavlja sa radom u terminu od 9-17 časova za pacijente sa respiratornim tegobama (kašalj,povišena telesna temperatura) i ti pregledi će se u narednom periodu obavljati u montažnom objektu ispred treće lamele Doma zdravlja.Nakon tog vremena pacijenti sa navedenim tegobama javljaju se Službi hitne medicinske pomoći.

Rad zdravstvenih ambulanti u selima opštine Negotin počinju sa radom od ponedeljka 18.maja prema rasporedu kako su radile i pre uvođenja vanrednog stanja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts