четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
Počeo je elektronski upis dece u Predškolskoj ustanovi ,,Pčelica“

Počeo je elektronski upis dece u Predškolskoj ustanovi ,,Pčelica“

Elektronski upis dece u Predškolskoj ustanovi ,,Pčelica“ na portalu eUprava https://euprava.gov.rs/usluge/5640 počeo je 21. aprila.

Upustvo za roditelje možete naći na linku https://euprava.gov.rs/media/Uputstva/Uputstvo%20eVrtic.pdf.

Za decu samohranih roditelja, decu žrtava nasilja u porodici, decu sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, i dr. predškolska ustanova je u mogućnosti da prihvati prijavu elektronskim putem, ali je potrebno je da dostave dodatnu dokumentaciju na adresu elektronske pošte evrtic.negotin@gmail.com kojom dokazuje navedeni status.

U koliko roditelji nisu u mogućnosti da podnesu zahtev putem elektronske usluge, potrebno je da preuzmu zahtev https://euprava.gov.rs/…/Zahtev%20za%20upis%20dece%20u%20pr…, i dostave zajedno sa dodatnom dokumentacijom na adresu elektronske pošte predškolske ustanove evrtic.negotin@gmail.com.

Roditeljima koji nemaju mogućnost da prijave dete elektronskim putem biće omogućeno da nakon završetka vanrednog stanja, to učine u prostorijama Predškolske ustanove ,,Pčelica“, o čemu će biti naknadno obavešteni.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts