четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Još dve osobe zaražene virusom korona u Boru, ukupno 37 zaraženih

Još dve osobe zaražene virusom korona u Boru, ukupno 37 zaraženih

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ Zaječar, na dan 12. april, na teritoriji grada Bora registrovana su još dva slučaja virusa korona, čime je broj obolelih povećan na 37, ove rezultatte je saopštio gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić na konferenciji za medije. Prema njegovim rečima, očekuju se i rezultati ostalih uzetih uzoraka među kojima su i uzorci određenog broja dece.

Milikić je saopštio da je prvi pacijent iz Bora kod koga je utvrđen novi virus korona izlečen, kako je rekao on je bio hospitalizovan u kliničkom centru Niš.

Grad Bor apeluje na sve građane da se strogo pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada RS i gradski Štab za vanredne situacije i da shvate ozbiljnost situacije, da drže odstojanje od dva metra u kontaktu sa drugim osobama, da ograniče izlaske iz domova, sem u hitnim slučajevima i da redovno vode računa o higijeni. Milikić je istakao da će javnost kao i do sada nove informacije u vezi epidemije koronavirusa na teritoriji grada Bora saznati putem konferencija za medije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts