петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
GRAD BOR: Bez novih slučajeva virusa korona

GRAD BOR: Bez novih slučajeva virusa korona

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ Zaječar za dan 06. april 2020. godine sa teritorije grada Bora testirano je deset osoba od kojih je deset negativno na virus korona.

Među tih deset negativnih nalazi se i rezultat muške osobe koja je juče preminula u borskoj bolnici. Prema informacijama Opšte bolnice u Boru, pacijent je primljen na odeljenje sa visokom temperaturom i upalom pluća, testiran je na prisustvo virusa Covid-19, a preliminarni rezultati obdukcije pokazuju da je preminuo usled teškog infarkta miokarda.

U toku jučerašnjeg dana uzeti su uzorci još 57 osoba, među kojima su i policijski službenici, a rezultati testiranja očekuju se u toku sutrašnjeg dana.

Trenutno se na odeljenju Opšte bolnice u Boru nalazi osam pacijenata, od kojih je troje sa redovnim respiratornim problemima.

Sedmoro pacijenata je, prema nalogu nadležnih službi, upućeno na dalje lečenje u privremenu bolnicu u Nišu.

Кao i do sada, o novim informacijama sa virusom na teritoriji grada Bora javnost će biti obaveštena putem redovnih konferencija za medije.

Izvor: bor.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts