петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
U Srbiji potvrđeno 457 slučajeva zaraze koronavirusom

U Srbiji potvrđeno 457 slučajeva zaraze koronavirusom

Direktorka Instituta „Dr Milan Jovanović Batut“ Verica Jovanović saopštila je da je u našoj zemlji do danas, do 15 časova, potvrđeno ukupno 457 slučajeva zaraze koronavirusom, kao i da su danas, od posledica ove zaraze, preminule ukupno tri osobe.

Jovanović je na redovnoj konferenciji za novinare održanoj u Palati Srbija istakla da su od poslednjeg izveštaja testirani uzorci 295 osoba, od kojih je 73 bilo pozitivno, a 222 negativno.

Ona je navela da je hospitalizovano 47 osoba, a danas do 15 časova testirano ukupno 1.456 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Jovanović je saopštila da su u našoj zemlji danas zabeležena tri smrtna slučaja od posledica koronavirusa, jer je, uz dva ranija smrtna ishoda, danas u bolnici „Dragiša Mišović“ preminula i žena stara 48 godina.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts