среда, 8 маја, 2024

20 godina sa vama
Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi

Održana akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Negotin je u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša 25.03.2020. godine realizovao još jednu, za ovu situaciju uspešnu akciju dobrovoljnog davanja krvi. I pored loših vremenskih prilika i straha od širenja virusa Covid-19 naši dragi negotinci su pokazali svoju humanost i hrabrost i odazvali se današnjoj akciji. Na akciju je došlo 23 sugrađana, a prikupljeno je 22 jedinice krvi.Akciji se odazvalo 5 osoba ženskog pola, a imali smo i 2 prva davanja.

Neizmerno hvala našim humanistima i herojima koji su i u ovom teškom vremenu svesni da svojom krvlju spašavaju tuđe živote i da je to lek koji samo oni mogu podariti i time spasiti one kojima je krv neophodna.

Naša sledeća akcija u Velikoj Sali SO Negotin biće održana 29. Aprila 2020. Godine, na kojoj očekujemo veći odziv i više jedinica krvi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts