уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
Odbojkašice Zaječara pobedile ekipu Kuršumlije rezultatom 3:0

Odbojkašice Zaječara pobedile ekipu Kuršumlije rezultatom 3:0

U Zaječaru je gostovala odbojkaška ekipa iz Kuršumlije u okviru 13. kola odbojkaške Druge lige „Istok“ za žene, zasluženo su slavile domaće rukometašice rezultatom 3:0.

Odbojkašice OK Zaječar učvrstile su svoju vodeću poziciju na tabeli, pobedivši ekipu iz Kuršumlije rezultatom 3:0 u okviru 13. kola odbojkaške Druge lige „Istok“ za žene. Utakmica je odigrana ovog  vikenda u SPC Kraljevica. Pobeda u ovom kolu bila je veoma bitna kako se ne bi poljuljalo samopouzdanje nakon prvog poraza u sezoni, a takođe i da bi se održala prednost od 3 boda nad prvim pratiocem, ekipom Leskovca koja je slavila protiv Majdanpeka.

Nakon poraza u prethodnom kolu od glavnog konkurenta za prvo mesto, ekipe Leskovca, Zaječarkama je bila potrebna jedna pobeda kako bi povratile samopouzdanje. Inače u narednom kolu, Zaječarke gostuju ekipi Topličanina iz Prokuplja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts